Λίγα λόγια για μας

Η ένωση τριών καταξιωμένων κατασκευαστικών εταιρειών δημιούργησαν την

kataskevastiki

Η εταιρία 3K Buildings αποτελεί ένα συνεργατικό σχήμα και είναι θυγατρική της εταιρίας TKC AE, ανήκει στο Group Kouskos Construction. Η 3K Buildings είναι εταιρικό σχήμα που καλύπτει τον χώρο των κατασκευών και όλο το φάσμα ενεργειών από το σχεδιασμό έως και την εμπορική αξιοποίηση ενός ακινήτου ή μίας επένδυσης στο τομέα των ακινήτων.

Η Διοικητική ομάδα της εταιρίας διαθέτει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στο τομέα των κατασκευών και διαχείρισης-ανάπτυξης ακινήτων (κατοικίες , χώροι γραφείων, εμπορικά καταστήματα, βιομηχανικοί χώροι, τουριστικά καταλύματα και ξενοδοχεία).

Η μακροχρόνια ενασχόληση με τις κατασκευές μας οδήγησε στην απόφαση να αξιοποιήσουμε μακροχρόνιες συνεργασίες και σήμερα μπορούμε να προβάλουμε το συνολικό σύγχρονο, επαγγελματικό και οικονομικό αποτέλεσμα στο τομέα των κατασκευών. Κάθε κατασκευή για εμάς είναι πρόκληση.

Κάθε πελάτης μας είναι και ο οδηγός μας προς το καλύτερο. Είμαστε μία από τις πρωτοπόρες κατασκευαστικές εταιρίες που σήμερα προσφέρουμε στο πελάτη μας τη σύγχρονη βιοκλιματική κατοικία και το ενεργειακά – ελάχιστης κατανάλωσης και ενεργειακού αποτυπώματος (κατηγορία Α ) θερμοδυναμικό επαγγελματικό και οικιστικό ακίνητο .

Δυναμικό εταιρείας

Θοδωρή Κούσκο Οικονομολόγο και Πρόεδρο του Ομίλου.
Μαρία Πούλου-Κούσκου Υπεύθυνη Διοικητικών Υπηρεσιών.
Δήμητρα Κούσκου Υπεύθυνη Οικονομικών Υπηρεσιών.
Γιώργος Κακουλίδης Υπεύθυνος Ανάπτυξης και νέων έργων.
Παναγιώτη Καραντώνη Πολιτικό Μηχανικό ΕΜΠ Υπεύθυνο Μελετών-Επιβλέψεων ( construction management ).
Σπήλιο Μπαμπαλή Πολιτικό μηχανικό ΕΜΠ. Υπεύθυνο Σχεδιασμού Έργων.
Στέφανο Πάντο Αρχιτέκτονα Μηχανικό ΕΜΠ .
Ευστράτιο Κούσκο Υπεύθυνο Εργοταξίων και Κατασκευών.
Μαρία Γιαννουλίδου Υπεύθυνη Διακόσμησης.
Ιουλία Κοτσιφάκη Υπεύθυνη Διακόσμησης.
Γιάννης Τσιάμης Υπεύθυνος Ανάπτυξης Ειδικών Συστημάτων διαχείρισης Πόρων και αυτοματισμών.
Γιάννης Κοζέας Υπεύθυνος ειδικών κατασκευών.
Ηλίας Νικίτη Υπεύθυνος Μεταλλικών Κατασκευών και κατασκευών Ειδικών Κτιρίων.
Μίλτο Κορό Υπεύθυνο Παρακολούθησης Αγορών και Προμηθειών

Επιπλέον των παραπάνω τα συνεργαζόμενα συνεργεία μας σε όλους τους τομείς κατασκευών διαθέτουν τεράστια εμπειρία και το αποτέλεσμα της συνεργασίας όλων των στελεχών και συνεργατών μας, μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε ένα τέλειο σύγχρονο οικονομικό και διαχρονικό προϊόν στο πελάτη μας.

Φωτογραφίες

Βίντεο